Med kunden i fokus utgår vi från era behov och önskemål, utifrån er organisation och era förutsättningar.
Att hitta optimala lösningar utifrån de förutsättningar ni har ser vi som en självklarhet. Att skapa en långsiktig affärsrelation är något vi sätter stort värde på. Vi ser det som en förutsättning för en lyckad implementation drift av ett affärssystem. Ni som kund ska alltid kunna känna er trygga med att ni har en partner som förstår just er verksamhet.
Våra kunder finns i de flesta branscher såsom handel, butik, entreprenad, tillverkning och tjänsteföretag.
Vi på ELIT Partner AB har mer än 50 års samlad erfarenhet av att installera, utbilda och underhålla kunder med Pyramid affärssystem.
Vår affärsidé är att hjälpa företag att utveckla sin verksamhet avseende Ekonomi, Logistik och IT.

>50

ÅRS pyramid-erfarenhet

>400

pyramid-användare

>100

TROGNA kunder

>50

ÅRS pyramiderfarenhet

400

pyramidanvändare

100

TROGNA kunder

91/100

kreditrating hos creditsafe

teamet

Patric Waern

Patric har lång erfarenhet från logistik och inköp, bl.a. som logistik- & inköpschef. Det i kombination av mer än 10 års erfarenhet av Pyramid gör att Patric ofta har uppdrag inom logistik- & processoptimering i Pyramid. Han är också certifierad i Pyramids konsultstudio och gör en hel del systemutveckling åt kunder i Pyramid.

Jan Lundh

Jan har mer än 25 års erfarenhet av olika affärssystem. Han har arbetat med Pyramid sedan den första versionen kom ut 1987. Förutom rena konsultuppdrag i Pyramid har Jan även uppdrag inom organisations- & strukturella förändringar samt ekonomiflöden och dess funktionaliteter.

Mikael Lindner

Mikael har mångårig erfarenhet av systemutveckling, mobila arbetsordersystemet Mobigo och behärskar de flesta programmeringsspråk. Mikael har mycket uppdrag inom systemintegration mellan Mobigo och andra system, däribland Pyramid. Han har även full certifiering i Mobigo.

Thomas Johansson

Thomas har lång och gedigen kunskap i Pyramid och var med redan på den tiden när Pyramid var dos-baserat.

Peter Holm

Med sin mångåriga erfarenhet av drift och underhåll av IT-miljöer där Pyramid alltid är en naturlig del av miljön känner vi oss trygga i att våra kunder får en bra lösning. Oavsett om man vill ha egna servar "in house" eller om man väljer att ha det "i molnet" så syr Peter ihop det på bästa sätt.

Fannie Waern

Jämte sin kandidatutbildning i Digitala Medier på Stockholms Universitet arbetar Fannie med grafisk design, digital formgivning och skapande av hemsidor.

Våra Sammarbetspartners