... Pyramidanvändare kan inte ha fel!
0

Pyramid Business Studio är det kompletta och moderna affärssystemet som täcker hela arbetsflödet för ditt företags verksamhet, främst inom branscherna Handel, Butik- & Affärskedjor, Entreprenad, Tillverkning, Tjänster och Service.

Pyramid är ett av de marknadsledande affärssystemen inom dessa branscher på den svenska marknaden, med fler än 6.000 installationer. Pyramid utvecklas av Unikum AB i Lund, som har ca 80 anställda. Bland våra användare finns såväl små egenföretagare som stora butikskedjor.

Som auktoriserad och certifierad återförsäljare är vi stolta att representera Pyramid.

Pyramid består av sju grundmoduler och utifrån sin egen verksamhet kan man lägga till upp till nästan 50 olika tilläggsmoduler med olika funktioner.

Pyramid är känt för sina informativa informationscentraler och sökverktygen är oändliga i de olika sökstudios.

Grundmoduler

Grund-moduler

De 7 grundmodulerna i Pyramid är Fakturering, Projekt, Order/Lager/Inköp, Materialplanering, CRM/Säljstöd, Leverantörsreskontra och Redovisning.

Tilläggsmoduler

Tilläggs-moduler

Med 47 olika tilläggsmoduler med allt från Autogiro, Betalkort, CTI-Telefonkoppling, Flerlager, Integrerad företagsupplysning m.m. så kan du själv välja till de funktioner just ditt företag har behov av.

Produkter

Utöver tilläggsmodulerna så finns det ett antal extra Pyramidprodukter med paketerade lösningar och funktioner för att effektivisera och förenkla era flöden så mycket som möjligt.

Tjänster

Med vår mångåriga erfarenhet kan vi erbjuda er ett antal olika tjänster och avtal, allt för att underlätta er Pyramidvardag och ger er det stöd ni behöver för att utveckla er verksamhet tillsammans med Pyramid.

onlinekurser

online-kurser

Med en interaktiv onlinekurs i Pyramid bestämmer du själv när, var och hur du vill ta kursen. 
Du bestämmer själv i vilken takt du vill gå kursen och du kan avbryta och fortsätta vid ett senare tillfälle.